TRIPLA SHOPPINGCENTRET ÖPPNAS HÖSTEN 2019

Musikmuseet är en del av det stora Tripla shoppingcentret som öppnas samtidigt med musikmuseet i Böle på hösten 2019. Den nya Ringbanan till flygplatsen, det västliga extra tågspåret, den snart förnyade Lokvägen och Centrumslingan gör Tripla lätt att nå.

Tripla kommer bli ett center som är lätt att nå med passagerartrafiken i Helsingfors, där det dagligen rör sig 100 000 människor och årligen 35 miljoner människor. Musikmuseet och dess musiktemarestauranger är en viktig del av Triplas utbud för både internationella och lokala gäster, säger Mall of Triplas handelsdirektör Pirjo Aalto.

Böle järnvägsstation blir en del av Tripla. Det kommer att bli ett unikt underhållningscenter med över 12 000 kvadratmeter av restauranger, en äventyrspark för barn, inomhus surfing, livsmedelsaffärer, ett modernt biografcenter och en våning endast för lyxiga brands. Kulturens andel av köpcentret är 16%.

I nedre våningen av museet öppnas en musik restaurang. Ingången till restaurangen kommer gå både från köpcentret, från järnvägsstationen och utifrån från restaurangbulevarden. Restaurangen har en terrass som öppnas mot bulevarden.

 I närheten av musikmuseet öppnas ett stort eventområde som en fin del av museet. Området passar t.ex. till gratiskonserter eller temaevenemang. En av specialiteterna på området är uppträdningsscenen som kan byggas på taket av köpcentret. Området kommer vara möjligt att boka även för privata- eller företagsevenemang.

Kuva by YIT
Kuva by YIT
Kuva by YIT
footer_fame
Follow us