L Fashion Group i samarbete med Finnish Music Hall of Fame

L Fashion Group är den första att påbörja samarbetet med Finnish Music Hall of Fame. Företaget är känt för sina mångsidiga brands, t.ex. Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Ril’s, O.i.s, Story, J.A.P och Your FACE. De viktigaste exportländerna är Tyskland, Ryssland, Sverige, Nederländerna och Frankrike. Gruppen omfattar även L Fashion House och Aleksi 13, som täcker hela landet med sitt nätverk.

Verkställande direktören av L Fashion Group Vesa Luhtanen väntar på samarbetet.

”Detta är et totalt nytt område för oss när det kommer till sponsring och jag är ivrig att se hur vi kan utnyttja samarbetet genom att bjuda in våra kunder till olika musikaliska evenemang. Jag är säker att speciellt kunderna som besöker shoppingcentret Tripla kommer ha en fördel av samarbetet. Alla våra kedjebutiker, såsom Luhta Brand Store, Top Sport, Aleksi 13 och Your Face kommer bli en aktiv del av detta projekt” säger Luhtanen.

I Finnish Music Hall of Fame museet har den moderna teknologin en väsentlig roll tillsammans med uppvisningen av bilder och föremål. Detta möjliggör ändringen av utrymmet till flera otroliga musik- och museiupplevelser.

”Då teknologin utvecklas är endast fantasin gräns till att skapa nya virtuella upplevelser. Jag hoppas att Finnish Music Hall of Fame kommer vara på toppen av denna utveckling och hämta internationella gäster till museet. Jag hoppas alla gäster kommer ha en unik upplevelse” fortsätter Luhtanen.

Lämna en kommentar