TRIPLAN KAUPPA- JA ELÄMYSKESKUS AVAUTUU SYKSYLLÄ 2019

Uusi musiikkimuseo on osa valtavaa uutta Tripla-kauppakeskusta, joka avautuu samanaikaisesti musiikkimuseon kanssa syksyllä 2019 Keski-Pasilassa. Uusi Kehärata lentokentälle, läntinen lisäraide, uudistettava Veturitie ja Pisararata tekevät Triplasta ohittamattoman.

”Triplasta tulee Helsingin liikenteen helposti saavutettava keskus, jonka kautta kulkee päivittäin noin 100 000 ja vuosittain jopa 35 miljoonaa ihmistä. Musiikkimuseo musiikkiteemaisine ravintoloineen on omaleimainen osa Triplan elämystarjontaa sekä kansainvälisille että kotimaisille vieraille”, sanoo Mall of Triplan kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto.

Pasilan rautatieasema tulee osaksi Mall of Triplaa ja sinne rakentuu ainutlaatuinen viihdekeskus, jossa on yli 12 000 neliömetriä ravintoloita, lasten seikkailupuisto, sisäsurffaus-rata, päivittäistavarakaupat, moderni elokuvateatterikeskus ja maailman huippubrändeille omistettu kerros. Kulttuurin osuus kokonaistarjonnasta on yli 16%.

Museon alakertaan avautuu musiikkipainotteinen teemaravintola. Ravintolaan ja  museoon on sisäänpääsy sekä kauppakeskuksen ja rautatieaseman sisältä että suoraan ulkoa uudelta ravintola- ja kävelybulevardilta. Ravintolan yhteydessä on ulkoterassi sillalle avautuvalla ravintola- ja kävelybulevardilla.

Musiikkimuseon läheisyydessä avautuu lisäksi suuri tapahtuma-alue, joka täydentää hienosti museota. Tila soveltuu esimerkiksi ilmaiskonsertteihin ja teematapahtumiin. Yksi erikoisuus on museorakennuksen katolle tehtävissä oleva esiintymislava. Museo tulee olemaan varattavissa myös yksityis- ja yritystilaisuuksille.

Kuva by YIT
Kuva by YIT
Kuva by YIT
footer_fame
Follow us