RAVINTOLA FAME - koe suomalaisen puhtaista raaka-aineista tehdyn ruoan luonnolliset, aidot ja uudenlaiset maut

Ravintola Famessa, suomalaisen musiikin ystävän olohuoneessa, nautitaan suomalaista ruokaa laadukkaasti. Mutta laatu ei velvoita jäykistelemään, meillä saa syödä rennosti.

Valikoimamme henki on rento ja rehellinen. Rentous on perinteisten ruokien uudenlainen rakentaminen ja esillepano, joka yllättää. Rehellisyys on sitä, että ruokamme tarjotaan ilman piperryksiä ja kuorrutteita.

Ruokamme on juuri sitä miltä se näyttää! Tuomme raaka-aineita sekä makuja, jotka voivat olla unohdettuja tai eivät löydy perinteisesti ravintoloiden ruokalistoilta. Musiikkimuseon vieraana voit maistella tuotteita, josta olet kuullut, lukenut tai saanut nähdä kierroksellasi museossa. Valikoimassamme näkyy ja tuntuu museon ideologia.

Musiikki kietoutuu ruokaamme tyylikkäästi. Se voi näkyä menussa, tarjoiluastioissa, miljöössä ja fanikulttuuriin nojaavassa palveluasenteessa. Musiikki tuodaan esille tyylillä ja hienostuen välttäen liiallisuutta. Tehdään enemmän ja ennemmin yllättävillä ja riemastuttavilla elementeillä.

Share the Fame- ideamme yksi kulmakivistä Meillä saat tuotteet jaettavaksi, yksin tai yhdessä, puolikkaana, jopa oluellakin. Nauti yksin tai yhdessä, piipahda after workillä tai livekeikalla. Arkemme koostuu raikkaista pöytiin tarjoilluista lounaista, afterworkeistä ja illalliskattauksista. Viikonloppuisin tulemme viemään brunssin uudelle tasolle.
Rakastamme juhlia! - Yksityistilaisuudet ovat meillä mahdollisia.

 

Lataa ennakkomyynnin pdf-esite tästä

 

Ennakkomyyntimme on auki!
Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa paikkasi syksyn kiinnostavimpaan ravintola-uutuuteen!

Ensisijaiset yhteydenotot ennen avausta sähköpostitse:
ravintolafame@kanresta.fi
Puh: 0504757939

Tai lähetä meille yhteyedenottopyyntö:

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.
footer_fame
Follow us