L Fashion Group yhteistyöhön Musiikkimuseo Famen kanssa

L Fashion Group on ensimmäinen Musiikkimuseo Famen pääyhteistyöyritys. Yritys tunnetaan tänä päivänä erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kohdennetuista merkeistään: Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Ril’s, O.i.s, Story, J.A.P ja Your FACE. Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska. Lisäksi yhtymään kuuluu trading-toimintaan erikoistunut L-Fashion House sekä vähittäiskauppaketju Aleksi 13, joka myymäläverkostollaan kattaa koko maan.

L Fashion Groupin toimitusjohtaja Vesa Luhtanen odottaa innolla yhteistyötä.

“Tämä on meille uusi aluevaltaus sponsoroinnin osalta, ja odotankin suurella mielenkiinnolla, kuinka voimme laajasti hyödyntää yhteistyötä kutsumalla asiakkaitamme tutustumaan erilaisiin musiikkitapahtumiin. Olen varma, että etenkin Triplassa asioivat asiakkaamme hyötyvät tästä yhteistyöstä monella eri tavalla. Kaikki ketjumyymälämme Luhta Brand Store, Top Sport, Aleksi 13 ja YourFace tulevat olemaan tässä hankkeessa aktiivisesti mukana”, kertoo Luhtanen.

Uudessa musiikkimuseossa nykyajan teknologialla on keskeinen osa esine- ja kuvakerronnan rinnalla. Tämä mahdollistaa tilojen muuntumisen uudenlaisiksi, monitasoisiksi musiikki- ja museoelämyksiksi.

“Tekniikan kehittyessä vain mielikuvitus on rajana museossa virtuaalisen elämyksen luomisessa. Toivon, että Musiikkimuseo Fame kulkee tässä kansainvälisessä kärjessä, ja tuo myös kansainvälisiä vieraita museoon. Toivon, että kävijät saavat ainutkertaisen elämyksen”, jatkaa Luhtanen.

Kirjoita kommentti