Bauer Media kotimaisen musiikkimuseo Famen yhteistyökumppaniksi

Bauer Media on solminut kolmevuotisen yhteistyön kotimaisen musiikkimuseo Famen kanssa. Museo avataan syksyllä 2019.

Syksyllä 2019 Helsingin Pasilaan avattavan kauppa- ja elämyskeskus Triplan yhteyteen rakennetaan myös kotimainen musiikkimuseo Fame. Museo esittelee suomalaista musiikkia ja musiikintekijöitä laajasti genre- ja tyylirajat ylittäen. Museon yhtenä osana nähdään suomalaisen musiikin kunniagalleria, Finnish Music Hall of Fame.

Bauer Media on solminut kolmevuotisen yhteistyön Famen kanssa ja yhteistyö julkistettiin tänään, 2. lokakuuta, Kansallismuseossa pidetyssä tilaisuudessa, jossa nimettiin myös kymmenen ensimmäistä kunniagalleriaan nimettyä musiikkivaikuttajaa.

Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkasen mukaan museohanke on suomalaista musiikkia kehittävä ja edistävä kokonaisuus, jonka vuoksi musiikkimuseo onkin tervetullut lisä kotimaiseen kulttuurimaisemaan.

Tenkanen jatkaa, että suomalaisella musiikilla on luonnollinen rooli Bauer Median kotimaisilla radiokanavilla. Miehen mukaan erityisesti Radio Cityn, Radio Suomirockin ja Iskelmä -kanavan osalta luontevia yhtymäkohtia on löydettävissä museohankkeen kanssa runsaasti.

– Bauer Media on suomalaisen kaupallisen radiotoiminnan markkinajohtaja, ja koemme tässä roolissa jopa positiivisena velvollisuutenamme olla kumppanina tämänkaltaisissa hankkeissa.

– Famen kanssa teemme yhteistyötä sekä markkinointiratkaisuissa, että sisältöpuolella esimerkiksi erilaisten tapahtumien muodossa, Tenkanen kertoo tulevista suunnitelmista.

Kirjoittaja Emmi Moilanen

Lue alkuperäinen kirjoitus kokonaisuudessaan!

Voice.fi, Iskelmä, Radio Suomirock, Radio City ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.